Masszázs etikett

Több esetlegesen felmerülő kérdésre kívánunk válasszal szolgálni.

 

Hogyan tudok időpontot egyeztetni?

Telefonon, minden nap reggel 10 00 h-tól este 21 00h-ig.

 

    Milyen masszázs típust válasszak?

Az Ön igényétől függően. Meg fogjuk kérdezni, van-e problémás, fájó testrésze, vagy inkább kikapcsolódna és örülne egy kényeztető aroma olaj masszázsnak.

 

Milyen ruhában történik a masszázs?

A Tradicionális Thai masszázsnál  kényelmes, hagyományos masszázs ruhát, mely egy bő fazonú nadrágból és egy felső részből áll. Olaj masszázs esetén, javasoljuk a az alsó nemű viseletét.

 

Mikor fizessek?

Természetesen, mint minden érdemi szolgáltatásnál a masszázs után.

 

Ha a masszőrök thaiok, hogyan értetem meg majd magam velük?

Természetesen a masszázzsal kapcsolatos alap szavakat ismerik a hölgyek, maga a kezelés alatt, azt gondoljuk, nincs szükség „beszélgetésre”, hiszen a masszázs a pihenésről, relaxálásról, gyógyulásról szól.

 

  Elkaphatok-e bármilyen betegséget?

A Thai hölgyek csak és kizárólag akkor utazhatnak be Európa bármely országába, ha átestek egy minden fertőző betegséget átölelő szigorú egészségügyi szűrésen.

 

Biztosan tudnak a hölgyek masszírozni?

Nem csupán diplomával és több éves szakmai gyakorlattal rendelkeznek hölgyeink. Beutazásuk előtt egy szigorú jártassági tesztet végeznek el, mely bizonyítja, hogy a gyakorlatban is tudásuk teljes birtokában vannak. Ezen teszt megléte nélkül nincs munkavállalási engedély sem.

 

Tartalmazhat-e a masszázs bármilyen erotikus szolgáltatást?

A kérdésre a válasz: egyértelmű NEM. A hölgyek bármilyen nemű molesztálása azonnali rendőrségi feljelentést von maga után.

 

   Kérhetek áfás számlát?

Természetesen igen, kérem előre jelezze a telefonban a diszpécser hölgynek.